Uintivalmennus

Uintivalmennusta Suomen johtavalta uinnin asiantuntijalta kaikentasoisille uimareille koko Suomessa

Eetu Karvonen

uintivalmennus.com:n päävalmentaja, urheilufysiologi ja psykologian maisteri

Olen entinen kansainvälisen tason uimari, jonka hallussa on edelleen Suomen ennätykset rintauinnissa sekä pitkällä, että lyhyellä radalla

Minulla on valmennuskokemusta yli 15 vuoden ajalta niin yksilövalmennuksesta kuin uimaseurojen ryhmävalmennuksista. Olen valmentanut uimareita myös Amerikan yliopistoissa ja toiminut päävalmentajana maajoukkueessa. Toimin tällä hetkellä Porin uimaseuran päävalmentajana sekä Suomen ykkösuimari Matti Mattsonin henkilökohtaisena valmentajana.

Olen opettanut lapsia, aikuisia, triathlonisteja ja crossfit -urheilijoita uimaan jo vuosikymmenen ajan

Verkkovalmennus on minulle tuttu, mieluisa konsepti ja se toimii äärimmäisen hyvin: olen konsultoinut sekä suomalaisia, että amerikkalaisia uimaseuroja, ja toiminut netin välityksellä satojen masters-uimarien, triathlonistien ja kilpauimarien valmentajana. Tärkeintä toiminnassani on aina se, että teen kaiken paremmin kuin muut, ja pidän huolta että jokainen asiakas on 100% tyytyväinen ja yleensä myös kertoo palveluista muillekin.

Eetun valmennus perustuu tutkittuun tietoon, vankkaan kokemukseen sekä jokaisen uintiharjoittelijan huomioimiseen yksilönä

Treenit luodaan vastaamaan uimarin tavoitetta, ja harjoitusohjelma muuntautuu jokaiselle sopivaksi tarkan seurannan kautta. Olipa tavoitteesi uinnissa mikä tahansa, Eetu kykenee luomaan juuri sinulle sopivan harjoitusohjelman.